Press "Enter" to skip to content

Tudi dermatolog samoplačniško lahko popravi nosečniške strije

Sestrična je pred kratkim rodila in sedaj preverja, kater dermatolog samoplačniško je dober za odpravljanje strij. Ravno danes sva bili na kavi in me je spraševala, ali kaj vem. Še dobro, da imam prijateljico, ki je pred kratkim rodila in je tudi imela težave s tem.

Ko sem kontaktirala prijateljico, mi je predlagala, kateri dermatolog samoplačniško je po njenem mnenju dobra, saj se je sama obrnila nanje in je bila zelo zadovoljna. Takoj sem klicala sestrično, da sem ji predlagala stik in res je bila zelo vesela. Zelo jo razumem, ker mi je pokazala, kakšne strije ima in tudi meni bi na njenem mestu bilo zelo neprijetno. Ampak po drugi strani jih pa skoraj vsaka nosečnica dobi.

Naslednji dan me je sestrična vsa navdušena klicala, da mi pove za termin, ki ga ima čez en teden in me prosila, če bi šla z njo. Ko je prišel dan za njen posvet, sva se skupaj odpravili na naslov, kjer je dermatolog samoplačniško, da se posvetuje s strokovnjakom, kaj lahko naredijo.

Počakala sem jo na kavi v bližnji kavarni. Ker je bilo lepo vreme, sem se usedla na vrt, da uživam jesensko vzdušje. Kava je mnogo boljša, ko jo lahko pijem v prijetnem okolju. In tale vrt je prav čaroben. Jesensko odpadlo listje iz dreves, ki je razpršeno po celi terasi res daje prijeten topel občutek. Prvič sem tukaj in z veseljem bom še prišla kljub temu, da ne zato, ker je tukaj dermatolog samoplačniško in ne bom naročena na termin.

Po dobre pol ure je sestrična le prišla ven iz ordinacije z velikanskim nasmehom na obrazi, tako, da sem takoj vedela, da je izvedela dobro novico. Usedla se je za mizo in si naročila kavo, potem pa povedala vse, kar je izvedela. Čez en mesec začne terapije, saj dermatolog samoplačniško pravi, da ji bodo lahko vse popravili.