Press "Enter" to skip to content

Včasih se tudi meni zgodi, da je živa voda na odmoru in je ne pijem

Nekaj časa sem bila priznam preveč utrujena, zasedena in od doma, da bi skrbela za to, da bi bila živa voda vedno na voljo pri meni doma. Nekaj časa sem zelo dobro skrbela za to, da sem to imela vedno pri roki, potem se je pa zgodilo to, da sem v življenju imela resnično veliko stvari, ki so precej spremenile moj organizacijo. Tako, da priznam, da živa voda ni bila nekaj, na kar bi uspela paziti.

Včasih se tudi meni zgodi, da je živa voda na odmoru in je ne pijem

Vseeno sem na zelo veliko stvari pazila, ta mi je pa res malce ušla iz misli in svojega sistema in sem morala malce preurediti vse. Zdaj, ko sem končno prišla ponovno na zeleno vejo z vsem pa je malce lažje in se lahko končno malce bolje posvetim tudi temu, da vpeljem nazaj v svoje navade kaj, kar sem pred kratkim izpustila Vsekakor je na prvem mestu živa voda, potem bo pa še kaj na vrsti. Ampak ta hip je živa voda na prvem mestu, ker vem, da se mnogo bolje počutim po tem, ko to vodo pijem.

Nekaj drugih stvari me sicer tudi čaka, ampak nič od tega ni kaj preveč kritično, da ne bi moglo počakati in zato, lahko brez slabe vesti najprej uredim tisto, kar mi je najbolj pomembno, to je pa vsekakor živa voda, ki se je prav veselim, da jo bom ponovno lahko pila. Če bi bila vsaj malce več doma tiste dni, ko sem imela toliko stvari, bi bilo bistveno lažje, ampak ker sem bila praktično od jutra do večera od doma, sem imela pa kar precej velik problem in sem se morala zelo veliko prilagoditi. Seveda se je to tudi precej poznalo na mojem počutju, ampak načeloma ni bilo tako kritično, kot sem najprej mislila, da bo. Vem, pa da bo sedaj živa voda zelo hitro pomagal, da bom hitro mnogo bolje.